Dollus iberica CAT   FR    EN    ES
PATROCINI
EL GRUP
TREBALLS
ECOLOGIA
COMPROMIS
ARQUITECTES
NORMATIVA

ARQUITECTES

Batlle i Roig, arquitectos de renombre internacional


Bureau Batlle i Roig

L'oficina Batlle i Roig Arquitectes, fundada en 1981, abasta els dominis de l'arquitectura (edificis i despatxos), l'urbanisme, l'organització paisatgística, el medi ambient i gestió de projectes . Situada a Barcelona, reuneix una trentena de professionals organitzats en grups de treball temàtics.


De reputació internacional, el Despatx compta entre els seus clients amb grans empreses i institucions, com el Futbol club Barcelona, Telefónica, el Club Automòbil Royal de Catalunya (RACC), o la Universitat Politècnica de Catalunya, organismes financers com la Caixa i Catalunya Caixa i el sector públic, com el parc d'exposicions de Tolosa de Llenguadoc, International Gartenschau Hamburg 2013, i els Ajuntaments d'Amiens, Barcelona, Zaragoza, Santander...


Els dos arquitectes co-fundadors són també autors de publicacions i professors de renom. La seva experiència en matèria d'innovacions ecològiques és reconeguda, no només a Catalunya sinó internacionalment .Rio amenagé de LlobregatExemple de recuperació de la llera del riu LlobregatLa integritat de la naturalesa i la seva estètica fan que la intervenció humana sigui a penes perceptible en el paisatge.Enric Batlle

es director de Màster en Arquitectura del Paisatge a la UPC BarcelonaTech impartit en l’Escola Tècnica d’Arquitectura de Barcelona, integrat en el programa Europeu EMILIA, European Masters in Landscape Architecture. Es professor titular del departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la Universitat Politècnica de Catalunya, professor d’Arquitectura del Paisatge, d’Urbanisme i de Tallers d’Arquitectura i projectes en l’Escola Superior d’Arquitectura del Vallès des de 1982.


Enric Batlle

Joan Roig

és arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona i co-fundador de Batlle i Roig Arquitectes des de l'any 1981. Ha impartit classes de Projectes Arquitectònics a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona des de 1984, així com del Màster d’Arquitectura del Paisatge de l’Universitat Politècnica de Catalunya i de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona.


Joan Roig